Ilmaiset toimitukset yli 149€ tilauksiin | Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä!

Tuomaskulta juhlii 35-vuotista taivaltaan unohtumattomalla synttärikampanjalla

Kultasepänliike Tuomaskulta, ilmoittaa iloisena ja ylpeänä juhlistavansa 35-vuotista taivaltaan ainutlaatuisella synttärikampanjalla. Tämä merkittävä virstanpylväs on oiva tilaisuus kiittää uskollisia asiakkaita ja toivottaa uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Tuomaskullan kultaisten tarinoiden maailmaan.

Synttärikampanja on täynnä jännittäviä etuja ja upeita tarjouksia, jotka on suunniteltu korujen ystäville ja arvostajille. Tarjolla on laaja valikoima upeita koruja ja kellomalleja, jotka hehkuvat tyyliä ja eleganssia.

Kampanjaan voi osallistua seuraamalla Tuomaskultaa Instagramissa @Tuomaskulta. Siellä julkaistaan kaikki kampanjaan liittyvät tiedot, tarjoukset ja tapahtumat, joten kannattaa pitää silmällä Instagram-päivityksiä. Juhlavuosi tarjoaa myös loistavan tilaisuuden jakaa koruista inspiroivia tarinoita ja muistoja sosiaalisessa mediassa Tuomaskullan hashtagin #Tuomaskulta35vuotta avulla.

Kampanjan tarkoituksena on juhlistaa Tuomaskullan ainutlaatuista perintöä ja sitoutumista tarjota korkealaatuisia koruja sekä henkilökohtaista palvelua asiakkailleen. Liikkeessä vallitseva lämmin ilmapiiri ja asiantunteva henkilökunta tekevät ostoskokemuksesta ikimuistoisen. Tuomaskullan tavoitteena on luoda pysyvä yhteys asiakkaisiinsa ja olla osa heidän arvokkaimpia hetkiään.

Tuomaskulta on ollut mukana monien asiakkaiden elämän käännekohdissa, aina kihlauksista ja häistä erityisiin syntymäpäiviin ja lahjoihin. Liikkeen ainutlaatuinen koruvalikoima on aina tarjonnut upeita luomuksia, jotka ovat henkilökohtaisia ja merkityksellisiä jokaiselle asiakkaalle.

"Olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet mukana monissa asiakkaidemme tärkeissä hetkissä ja että olemme voineet auttaa heitä löytämään täydellisen korun", sanoo Tuomaskullan omistaja.

Tuomaskulta haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan tuesta, jota he ovat antaneet liikkeelle vuosien varrella. 35 vuoden aikana Tuomaskulta on rakentanut vahvan perustan asiakassuhteilleen ja tullut arvostetuksi kultasepänliikkeeksi Suomessa.

Syntymäpäiväkampanja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden löytää täydellisen korun taikka kellon, joka heijastaa heidän persoonallisuuttaan ja tyyliään. Tarjolla on erikoisuuksia jokaiseen makuun, aina klassisista ja ajattomista koruista moderneihin ja trendikkäisiin luomuksiin.

Kaikki uudet asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan Tuomaskullan ainutlaatuiseen ilmapiiriin, ammattitaitoiseen palveluun ja upeisiin koruihin. Liikkeessä odottaa ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on valmis auttamaan asiakkaita löytämään täydellisen korun.

Tuomaskullan 35-vuotissyntymäpäiväkampanja on käynnissä 15.5. alkaen ja kestää 2023 vuoden loppuun. Liike sijaitsee osoitteessa Tampereentie 1, 36200 Kangasala ja on avoinna ma-pe klo 10-17.

Tervetuloa!

Lahjakortti