Ilmaiset toimitukset yli 149€ tilauksiin | Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä!

Kohinoor esittelypäivä Kangasalla

Kohinoor esittelypäivä tuo timanttista loistoa Kangasalle

Kangasalla sijaitseva Kultasepänliike Tuomaskulta valmistautuu jännittävään tapahtumaan, kun Kohinoor järjestää unohtumattoman esittelypäivän 12. toukokuuta. Tämä tilaisuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Kohinoorin upeisiin koruihin ja nauttia asiantuntijan opastuksesta.

Kohinoor on tunnettu korkealaatuisista ja tyylikkäistä koruistaan, erityisesti upeista timanttisormuksistaan. Esittelypäivän aikana Kultasepänliike Tuomaskulta toivottaa asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan Kohinoorin mallistoon, jossa yhdistyvät hienostuneisuus, laatu ja ajattomuus.

Tilaisuudessa on paikalla asiantunteva timanttisormusten asiantuntija, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivan sormuksen. Hänellä on syvällistä tietoa timanttien maailmasta ja pystyy antamaan henkilökohtaista opastusta eri muotoiluvaihtoehdoista sekä auttamaan valitsemaan täydellisen sormuksen, joka hehkuu kauneutta ja arvokkuutta.

Kohinoorin esittelypäivän aikana tarjoillaan munkkeja kahvin kera sadalle ensimmäiselle!

Lisäksi esittelypäivän aikana tarjolla on erikoistarjouksia. Tämä luo jännitystä ja lisää odotusta tapahtumaan osallistuville.

Joten merkitse kalenteriisi päivämäärä 12. toukokuuta ja suuntaa Kultasepänliike Tuomaskultaan Kangasalla nauttimaan Kohinoorin loistavasta esittelypäivästä. Tule kokemaan timanttista loistoa ja löytämään täydellinen koru, joka täydentää omaa tyyliäsi ja hehkuu kauneutta. Tervetuloa mukaan loistokkaaseen tapahtumaan!

Lahjakortti