Ilmaiset toimitukset yli 149€ tilauksiin | Nopea toimitus 1-3 arkipäivässä!

Kultasepänpalvelut Kangasalla

Kultasepänliike Tuomaskulta tarjoaa monipuolisia palveluita liittyen korujen suunnitteluun, valmistukseen, korjaamiseen ja huoltoon. Tässä joitakin esimerkkejä Tuomaskullan palveluista:

  1. Korujen suunnittelu ja valmistus: Voit tilata uniikin korun suunnittelun ja valmistuksen ammattitaitoisen kultasepän avulla. Korun suunnittelussa huomioidaan toiveesi ja mahdolliset materiaalitoiveet. Valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten kultaa, hopeaa, platinaa ja timantteja.
  2. Korujen korjaus ja huolto: Kultasepänliikkeessä voidaan korjata erilaisia koruja, kuten sormuksia, kaulakoruja ja korvakoruja. Korjaukset voivat sisältää esimerkiksi kiven kiinnityksen tai sormuksen koon muuttamisen. Lisäksi koruihin voi tehdä huoltoja, kuten puhdistuksia ja kiillotuksia.
  3. Vanhojen korujen uudelleenmuokkaus: Jos sinulla on vanha koru, joka ei ole enää käytössä, sen materiaalit voidaan käyttää uuden korun valmistuksessa. Kultaseppä voi muokata vanhan korun tai korujen osia, jolloin saat uuden korun vanhoista materiaaleista.
  4. Paristonvaihto odottaessa: Paristonvaihto odottaessa on erinomainen palvelu, joka tarjoaa nopean ja kätevän tavan vaihtaa kellon paristo ilman, että sinun tarvitsee jättää kelloasi liikkeeseen useiden päivien ajaksi. Kultasepänliike Tuomaskulta tarjoaa tätä palvelua ammattitaitoisesti ja nopeasti, jotta saat kellon takaisin ranteeseesi mahdollisimman pian.
  5. Kullan ja hopean ostaminen: Jos sinulla on tarve myydä kultaa, voit vierailla Tuomaskullan liikkeessä, jossa kultaseppämme arvioi kullan kunnon ja painon, jotta voivat tarjota sinulle oikean hinnan. Tuomaskulta ostaa kaikenlaista kultaa, kuten koruja, kultaharkkoja ja kulta/hopearahoja.
  6. Kaiverrus: Kultasepänliikkeessä voidaan myös tehdä kaiverruksia esimerkiksi sormuksiin tai muihin koruihin. Kaiverruksiin voidaan lisätä esimerkiksi nimet, päivämäärät tai muut henkilökohtaiset tekstit.
  7. Lahjakortit: Jos et tiedä mitä lahjoittaa, voit hankkia Tuomaskullan liikkeestä lahjakortin. Lahjakortti käy kaikkiin Tuomaskullan palveluihin ja on voimassa vuoden ostopäivästä.

Tule käymään liikkeessämme ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen koru tai kello. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, ammattitaitoista palvelua ja kohtuullisia hintoja. Käynnistä Tuomaskullan kanssa saat kaiken, mitä tarvitset täydellisen korun tai kellon löytämiseksi.

Lahjakortti